HOT SALE PRODUK

Ieu mangrupikeun kategori produk utama anu kami damel, sareng rekomendasi jam tangan anu laris

Naviforce NF8048 Klasik Stylish Timeless Love Chronograph Stainless Steel Strap Pasangan Jam Tangan

Jam Digital

Tempo deui
Naviforce NF8048 Klasik Stylish Timeless Love Chronograph Stainless Steel Strap Pasangan Jam Tangan

Jam Digital

Tempo deui
Naviforce NF8048 Klasik Stylish Timeless Love Chronograph Stainless Steel Strap Pasangan Jam Tangan

Jam Digital

Tempo deui
Naviforce NF8048 Klasik Stylish Timeless Love Chronograph Stainless Steel Strap Pasangan Jam Tangan

Jam Digital

Tempo deui
Naviforce NF8048 Klasik Stylish Timeless Love Chronograph Stainless Steel Strap Pasangan Jam Tangan

Watch Calendar Quartz

Tempo deui
Naviforce NF8048 Klasik Stylish Timeless Love Chronograph Stainless Steel Strap Pasangan Jam Tangan

Watch Standar Quartz

Tempo deui
Naviforce NF8048 Klasik Stylish Timeless Love Chronograph Stainless Steel Strap Pasangan Jam Tangan

Jam Quartz Chronograph

Tempo deui
Naviforce NF8048 Klasik Stylish Timeless Love Chronograph Stainless Steel Strap Pasangan Jam Tangan

Jam Quartz Chronograph

Tempo deui
Naviforce NF8048 Klasik Stylish Timeless Love Chronograph Stainless Steel Strap Pasangan Jam Tangan

arloji Solar-Powered

Tempo deui
Naviforce NF8048 Klasik Stylish Timeless Love Chronograph Stainless Steel Strap Pasangan Jam Tangan

Multi-Fungsi Quartz Watch

Tempo deui
Naviforce NF8048 Klasik Stylish Timeless Love Chronograph Stainless Steel Strap Pasangan Jam Tangan

Otomatis Mechanical Watch

Tempo deui
Naviforce NF8048 Klasik Stylish Timeless Love Chronograph Stainless Steel Strap Pasangan Jam Tangan

Jam Quartz Chronograph

Tempo deui
NINGGALKEUN SADAYA LANGGENG

Saha NAVIFORCE

Keunggulan Kami

Guangzhou NAVIFORCE Watch Co., Ltddiadegkeun dina 2012, jeung pabrik urang situated di Foshan, Guangdong, Cina.Ngawengku wewengkon expansive 5.000 méter pasagi, parusahaan urang proudly boasts a workforce leuwih 200 professional terampil.Kalawan leuwih ti dasawarsa pangalaman, anggota tim mahir urang geus instrumental dina ngajaga standar pangluhurna di NAVIFORCE. Kompeténsi inti kami perenahna di nyadiakeun exemplary OEM na ODM jasa pikeun arloji.

Tempo deui
Daérah anu dicicingan pabrik

+

Daérah anu dicicingan pabrik

Nagara pendaptaran brand

+

Nagara pendaptaran brand

Pagawé

+

Pagawé

Pangalaman Pasar

+

Pangalaman Pasar

Naon Urang Laksanakeun?

Pikeun konsultasi produk atanapi harga, punten tinggalkeun email anjeun atanapi inpormasi kontak anu sanés,
kami bakal ngahubungan anjeun dina48jam.

Pananyaan
OEM

OEM

Jam tangan kualitas luhur--Kami tiasa ngahasilkeun jam tangan anu unik sareng éndah upami dipénta sareng reueus nawiskeun jasa anu unik sapertos kitu.

ODM

ODM

Desain asli ——Kekerasan kami dina desain asli sareng pangalaman anu beunghar tiasa nyayogikeun para pembeli jam tangan anu wijaksana ku rupa-rupa pilihan.

Borongan

Borongan

Pangiriman gancang——Pabrik NAVIFORCE langsung ngajual rupa-rupa jam tangan, kalayan langkung ti 1000 modél, inventaris anu cekap pikeun pangiriman gancang.

Naon anu anjeun badé kéngingkeun?

harga sarua, kualitas unggul;kualitas sarua, deal hadé

Produksi Anyar

Produksi Anyar

Laju produk anyar gancang pisan.Urang ngajalankeun ngeunaan 5 tipena béda produk anyar unggal bulan.

Tim profésional

Tim profésional

Kalawan leuwih 12 taun pangalaman jero-rooted dina industri jam tangan, kami geus ngawangun hiji tim profésional sarta jalur produksi efisien.

Palayanan anu saé

Palayanan anu saé

Urang difokuskeun "originality, kualitas, precision sarta layanan palanggan", sarta bisa gancang nyadiakeun réspon jeung solusi.

Témbongkeun bijil

Mangga ngarasa Luncat ngahubungan tim grosir kami pikeun sertipikat relevan nu peryogi.

cer3
ROHS
cer4
cer1
cer2
cer5
cer6

Mitra

mitra
Urang-Global-Klién4
Urang-Global-Klién2
Urang-Global-Klién42
Urang-Global-Klién9

Taros Kami

NAVIFORCE penting pisan dina usaha dealer urang.Ku nyepeng diri kana standar anu luhur, urang ngaoptimalkeun ranté pasokan sareng mastikeun kadali kualitas ti mimiti, ngamungkinkeun urang nawiskeun mitra kami langkung ti 1000 SKU kualitas luhur kalayan harga anu kompetitif.Aspirasi kami nyaéta pikeun ngadegkeun kerjasama jangka panjang sareng stabil sareng para nasabah ti sakumna dunya.

Pananyaan

WARTA

Panggihan langkung seueur tren, inovasi sareng pangaweruh dina industri jam tangan.

Ngartos Watch Coatings: Ngahindarkeun Warna Loss

Ngartos Watch Coatings: Ngahindarkeun Warna Loss

Milih Kristal Watch anu Katuhu sareng Tip

Milih Kristal Watch anu Katuhu sareng Tip

Di pasar arloji ayeuna, aya rupa-rupa bahan anu dianggo pikeun kristal arloji, masing-masing gaduh ciri unik anu langsung mangaruhan kinerja arloji, éstétika, sareng biaya sadayana.Kristal jam tangan biasana digolongkeun kana tilu kategori utama: kaca inten biru, panambang ...

Ngawasaan Tren Pamuda: Kumaha Milih Jam Éléktronik Sampurna pikeun Dewasa Ngora

Ngawasaan Tren Pamuda: Kumaha Milih Jam Éléktronik Sampurna pikeun Dewasa Ngora

Kalayan kamajuan téknologi sareng évolusi busana, jam tangan éléktronik parantos mekar tina alat-alat waktos anu saderhana dugi ka campuran busana sareng téknologi anu sampurna.Salaku aksésori fashion pikeun rumaja, arloji éléktronik digital geus jadi bagian indispensable ...